RÉKA-TT Közgyűlés és Fórum
RÉKA-TT Közösség Zárt körű rendezvénye!
A magyarság megmaradásáért! 2019. szeptember, 27-28-29
JELENTKEZÉSI ŰRLAP ÉRDEKLŐDŐKNEKHelyszín: Malomvölgyi Tábor 2628 Szob, Malomvölgy telep 1.
A tábor 27-én, 14 órakor nyit. 17 órakor zárjuk a kapukat. A programok 18 órától kezdődnek.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 23.

A találkozó célja a RÉKA-TT szervezeti rendszerének kialakítása és a Végrehajtási Program pontjainak megvitatása, elfogadása.
A rendezvényre szeretettel várunk olyanokat is, akik még nem tagjaink, de szeretnének csatlakozni. Akik részt vesznek a rendezvényen a 3. nap kitölthetik a csatlakozási lapjukat is.

"A RÉKA-TT  közösségszervezési munkájának egyik célja, hogy lakóhelyi  kisközösségek jöjjenek létre. Ezek szerves összekapcsolásának eredményeként nagyobb szervezeti egységek alakulnak ki, melyek végül “Törzsekké” fejlődhetnek az ország 9 különböző régiójában. A “Törzsek” szövetsége végül egy  archaikus társadalmi formát hoz létre,  ezzel megalapozza  a Szerves Társadalom kifejlődését."

Ha kérdésed, javaslatod van ÍRJ NEKÜNK

A RÉKA TERV rendezvényeire, vagy csapatába jelentkezők a közvetlen levelezés útján történő kapcsolattartáshoz hozzájáruló személyek személyes adatainak kezelése az alábbiak szerint történik:

TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSRŐL

A jelentkezőket folyamatosan tájékoztatjuk a RÉKA-TT szervezésében létrejövő lakossági fórumok helyéről, időpontjáról. Ezeken a találkozókon nyílik lehetősége a jelentkezőnek a csatlakozási folyamat elindítására.
* kötelező mező

Kérjük, válassza ki az összes módot, amit a Trianon-Film készítésről szeretne hallani:

Email Marketing Powered by Mailchimp